Never Give Up!

Hej kära medkämpare! Ville bara säga att fler inlägg kommer snart! Har inte mått bra, så har inte orkat/hunnit med att skriva men jag ska svara på era kommentarer och skriva fler inlägg så snart jag kan. Jag har INTE glömt bort er och jag finns här. Ni är inte ensamma! Tusen kramar!

Never Give Up!


Kommentarer
Postat av: Maria

Jättefin bild :) Gillar färgen på bloggen :D

2010-10-16 @ 00:15:52
URL: http://shocker.blogg.se/
Postat av: Lennart

IC kan även drabba män.http://www.dailymail.co.uk/health/article-1294183/Cystitis-agonising-problem-women-know-men-exempt-pensioner-cost.html

2010-10-16 @ 21:03:29
Postat av: Ingalill andersson

Hej,hoppas att du tar bloggen efter vad du känner efter vad du orkar med,jag är så tacksam för att det finns något forum där vi IC drabbade kan mötas,bara att kunna hjälpa varandra känns så otroligt värdefullt,och tack för att du delar med dig.

2010-10-17 @ 00:57:48
Postat av: Silverfox

Maria: Tack va kul att du tyckete om bilden och gillar färgen. Jag har inte gjort något med bloggen, men kanske när jag få rork och tid att jag kan styla om den lite!Lennart: Absolut, det är viktigt att den informationen kommer ut så att både kvinnor och män slipper lida i det tysta!IngaGill: Tack själv, för att du kikar in här och delar med dig av dina erfarenhter och tips! Jag vill gärna att det här ska bli ett forum där vi kan mötas och hjälpa varandra och stötta varandra att orka kämpa. Det är så mycket jag skulle vilja göra och säga här på bloggen, men orkar ju bara en tiondel av allt jag vill, men jag ska försöka ta det i en takt jag orkar och syns jag inte till på ett tag så är det för att jag är extra dålig, jag finns här och nu kommer jag att fortsätta göra inlägg! Många styrkekramar till dig!

2010-10-20 @ 13:57:58
URL: http://levamedinterstitiellcystit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0