Still going strong...

Nja, inte strong direkt, men jag kämpar och kämpar. Jag vet att det var evigheter sen jag orkade skriva något nu, ledsen för det. Jag fick 5 helt fantastiska dagar efter min behandling med ketamine. Jag blev så lycklig, det var så fantastiskt att få ha en smärta på 2-3 istället för 7-10 som jag haft varenda dag i så många år. Men när jag berättade det för min läkare, jag var så glad att något efter 10 år hade gett effekt, så tyckte läkaren att jag måste gå upp i arbetstid direkt. Jag fick en riktigt svår panikattack för att jag blev så stressad och ledsen. Efter 10 års smärta, när jag nu äntligen har en sjukskriving och jag fick 5 bättre dagar, ska man riva upp allt då och köra igång direkt med mer arbete? Smärtan kom efter de här 5 dagarna tillbaka som den hade varit förut och jag blev väldigt deprimerad. Det har varit tungt och jag har inte orkat gå och träffa läkaren sen dess. Fasar för nästa besök.

Jag har fått träffa euroterapeuten en gång till och ska dit i morgon igen. Hon har undersökt mig för triggerpunkter men vi hittade tyvärr inga. Jag tycker det är så konstigt. Jag borde ju ha hur många som helst, eller? Jag har superömma punkter över allt, men inga som refererar smärta till blåsan. Jag tycker det är svårt att försöka hitta dem själv också. Tyvärr kan jag inte få pröva biofeedback och det finns ingen i Göteborg som kan behandla mig utan den här uroterapeuten är enbart en "konsult" vad nu det innebär.

Jag fortsätter med TENS som jag tycker hjälper lite grand ibland. Jag har prövat det 3 tidigare år, utan effekt, men det är inte för än nu många år senare som det ibland ger en liten lättnad i smärtan så jag är glad att jag gav det en chans till.

Jag är välidgt nyfiken på akupunktur, tror att det får bli nästa grej att prova. Glad att höra att det hjälper en av er här! Jag är också väldigt nyfiken på Cyklosporin, som sätter ned imunförsvaret som en annan av er här skrev om. Jag pratade med min urolog om det för något år sedan, men han trodde inte att det var något för mig. Jag kan inte låta bli att fundera på om det kanske ändå kan vara så att det är en autoimun sjukdom det här? Om någon av er prövar Cyklo så skriv gärna och berätta! Hoppas att ni är okej allaihop. Jag tänker på er och jag känner med er! Många kramar från Silverfox!
Så här liten känner jag mig ibland jämfört med sjukdomens krafter!

RSS 2.0