I'm here!


Hej alla mina fina läsare! Jag ville bara säga att jag är här, även om jag inte har synts till på ett tag! Jag är så tacksam att ni har hittat hit, att ni delar med er av era historier och era tips. Jag trodde verkligen att jag var ensam i min smärta, i alla misslyckade behandlingsförsök, i min historia av att ha blivit kränkt och missdiagnostiserad av läkare och i min kamp med försäkringskassa och arbetsförmedling. Men jag ser nu att jag absolut inte är ensam! Jag har längtat så efter att hitta någon i Sverige med liknande problem att utbyta tankar med och nu när jag har det så har jag inte kraft eller ork att skriva en kommentar en gång, typiskt. Dem senaste 4 veckorna har min huvudsakliga smärtlindring (Norspan depotplåster) helt slutat fungera och så har något väldigt tragiskt hänt i min familj vilket fullständigt har upptagit all tid och allt av den lilla energi jag har. Men jag är här och jag skriver och svarar snart på era kommentarer. Ville bara tala om det!! Tusen kramar från mig till er!

Tack för att ni finns! ♥

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej! Jag har samma sjukdom som dig o efter lång tid hittar en behandling som hjälper mig till ett normalt liv igen! Hör gärna av dig så kan jag berätta mer! MVH lina

2011-02-19 @ 01:19:09
Postat av: Gotlandstok

Jag håller med dig - fantastiskt (fast sorgligt) att hitta så många andra i liknande situationer. Har haft IC så länge jag kan minnas, men blev diagnosticerad först för ett år sedan, och blev jätteglad när jag hittade din blogg! Det är ett fantastiskt jobb du gör, det ska du verkligen veta!! Så tråkigt att du har det extra jobbigt nu, jag citerar ett talesätt folk brukade säga när jag bodde i Australien - I'm thinking good thoughts for you! Pepp-kramar i massor :)

2011-02-25 @ 19:38:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0